Aromatic

 

Aromatic behandeling

Een speciaal voor u aangepaste, ontspannende behandeling op basis van plantenconcentraten en heerlijke essentiële oliën met verbluffende resultaten.  Na de reiniging van het gezicht  wordt er een zachte peeling op basis van Groene thee en AHA aangebracht, die door de warmte van het inmasseren veranderd in olie. Deze natuurlijke peeling heeft een verjongend effect. Afhankelijk van de conditie van uw huid wordt een heerlijk  geurende etherische olie aangebracht en krijgt u een ontspannende drukpuntmassage die overgaat in een gezichtsmassage. Nog nagenietend van de massage wordt er een op maat gemaakt rubbermasker aangebracht. Hierin worden plantenconcentraten toegevoegd voor een zeer individueel resultaat. Aloë Vera, Kaasjeskruid, Kamfer, Citroen, Paardekastanje, Oranjebloesem,  Ginseng, Eucalyptus, Groene thee of Huidboom. 

De drukpuntmassage: 
Op het ritme van uw ademhaling worden de massagegrepen gericht op de drukpunten die de gelaatstrekken ontspannen en spanningen losmaken. Daarna volgt een verkorte rugmassage.
De verzorgende energie van essentiële oliën: 
De essentiële oliën verspreiden hun weldadige energie in een sfeer van betoverende geuren.
Het masker op maat: 
Afhankelijk van uw wensen worden de plantenconcentraten geselecteerd. Deze worden verwerkt in een schoonheidsmasker dat samengesteld wordt waar u bij bent en wordt aangebracht om de behandeling hiermee af te ronden.

Kosten: € 59,-
Kuur: 3 keer in 3 weken € 163,- (i.p.v. € 177,-)