Guinot

 Professionele verzorging van het gezicht en lichaam.Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten. In meer dan 10.000 instituten wereldwijd is Guinot dan ook de     bevoorrechte partner van schoonheidsspecialistes dankzij het aanbieden van exclusieve instituutbehandelingen. Maar ook een complete lijn geavanceerde producten voor  gezicht, lichaam en zon, zowel voor vrouwen als mannen maakt deel uit van het uitgebreide dienstenpakket van Guinot. Alle producten worden ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en continu aan onderzoek onderworpen om de allernieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en meest effectieve principes toe te kunnen passen. 

Waarom huidverzorging?
Onze huid is het grootste levende orgaan van ons lichaam dat ons beschermt tegen de buitenwereld. Onze huid reageert op seizoenswisselingen, weersveranderingen, stress, hormonen en invloeden van buitenaf. Daarbij is ons uiterlijk het eerste wat andere mensen van ons zien. Veelal wordt daardoor een eerste indruk van iemand bepaald. Als je er goed uitziet, voel je je zekerder en straal je dat ook naar anderen uit. Ons uiterlijk is dan ook een waardevolle inspiratiebron voor ons dagelijks welzijn.


Uw huid verdient de perfecte verzorging. U krijgt daarom tijdens uw behandeling een deskundig advies over hoe u uw huid thuis in topconditie kunt houden. We selecteren de juiste producten die uw huid voeden, herstellen en beschermen. Uw huid is immers uw visite kaartje die we zolang mogelijk jong,  fris en stralend willen houden..


De huid vernieuwt zich om de 30 dagen.
De opperhuid wordt gevormd door 30 op elkaar liggende cellagen die zich wat het gezicht betreft elke maand vernieuwen. Met de juiste verzorgingsproducten kan de huid zich nog sneller en mooier herstellen door haar dagelijks op de juiste wijze te verzorgen.


’s Nachts herstelt de huid zich.
De huid maakt gebruik van de nacht om zich te herstellen. Na middernacht neemt de microbloedsomloop toe en stimuleert de celactiviteit. De voedende en regenererende verzorgingsproducten worden ’s avonds beter opgenomen, zodat de huid er volop profijt van kan trekken.     


Overdag moet de huid worden beschermd, om er nog mooier uit te zien.
De huid is een orgaan dat voornamelijk beschermende functies heeft. Overdag worden de verschillende functies van de huid bijzonder op de proef gesteld door de schadelijke invloeden van ultraviolet zonlicht, uitdroging, mechanische wrijving, weersomstandigheden en door het gebruik van ongeschikte producten. De dagelijkse verzorging bestaat hoofdzakelijk uit beschermende en hydraterende producten, die de weefselstructuren versterken om verlies aan stevigheid te voorkomen.

Een stralende teint en een  gezond uiterlijk hangen af van de conditie van de onderhuidse bloedcirculatie.
Wanneer de huid ontspannen is, brengt de microcirculatie het zuurstofhoudende bloed tot vlak onder het huidoppervlak. Het is mogelijk de tekenen van veroudering te verminderen en de aanblik van de huid te verjongen. Net zoals planten door naast water kunstmest toe te voegen, weer groener worden, zo kan de huid nieuwe energie en vitaliserende werkstoffen opdoen, die de celfuncties reactiveren. Men moet voor ogen houden dat de verzorging van de huid op haar dertigste bepalend is voor de conditie van de huid op haar veertigste en de verzorging op haar veertigste voor de conditie van de huid op haar vijftigste enz.   


GUINOT heeft als eerste, verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische werkstoffen wordt er in de Franse ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt bij brandwonden patiĆ«nten. De Guinot onderzoekslaboratoria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jonger houden van de huid.

 Bij Guinot staan de wijze van behandelen en de samenstelling van de producten aan de top van de vooruitgang. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in het schoonheidsinstituut, is zij nu marktleider in de wereld.  
In de 11000 schoonheidssalons over de hele wereld die de “Guinot” methodes toepassen, werken alleen ervaren schoonheidsspecialisten. Professionele schoonheidsmethodes gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring en met resultaten  die door de beste instituten ter wereld worden erkend.


Bewezen is dat als u zich maandelijks laat behandelen binnen een schoonheidsinstituut met hoogwaardige producten en daarnaast thuis op de juiste wijze uw huid blijft verzorgen, u binnen zeer korte tijd een huidverbetering kunt waarnemen.