Phyto 5

 

 Ontwikkeld voor pure en tijdloze schoonheid.

Deze Bio- en Eco gecertificeerde 100% natuurlijke lijn, rijk aan kostbare werkstoffen, is bijzonder effectief op een holistische wijze, in tegenstelling tot de meeste verjongingsmethodieken op basis van inspuitingen en andere invasieve technieken. De coffret bestaat uit een 3-weekse kuur met een crème en een serum voor dag en nacht. De synergetische werking van deze speciaal op elkaar afgestemde producten zorgt voor een jongere, volle en stralende huid.

De uitgebalanceerde formule van plantenextracten en hoogwaardige essentiële oliën van o.a. Roos, Groene thee, Vanille en Sandelhout is geselecteerd en verwerkt volgens de energetische werking en principes van de Chinese Geneeskunde.

PHYTO 5® Ageless La Cure  

“Ontdek de 5 secrets van natuurlijke verjonging op Biologische wijze”

Wat is het grote geheim van de Ageless La Cure lijn van Phyto 5? Het bevat niet één geheim maar wel vijf geheimen! Deze Bio- en Eco gecertificeerde 100% natuurlijke luxe lijn, rijk aan kostbare werkstoffen, is bijzonder effectief op een natuurlijke holistische wijze. Dit in tegenstelling tot de meeste verjongingsmethodieken op basis van inspuitingen en andere invasieve technieken. Het fraaie coffret bevat een 3-weekse kuur, van zowel een crème als een serum voor dag en nacht. De synergetische werking van deze speciaal op elkaar afgestemde producten zorgt voor een jonger, voller en stralender uit ziende huid.

De bijzondere geursamenstelling komt voort uit de plantenextracten en hoogwaardige essentiële oliën van Roos, Sinaasappel, Mandarijn, Groene thee, Geranium, Vanille en Sandelhout. De zeer uitgebalanceerde formule werd ontwikkeld volgens de aloude energetische werking en principes van de gerespecteerde en bewezen recepturen uit de Chinese Geneeskunde.

De Ageless La Cure lijn, met 5 geheimen

  • beschikt over vochtbindende eigenschappen
  • herstelt het mineralentekort
  • beschermt en elimineert vrije radicalen door anti-oxidanten met natuurlijke, actief werkende anti-aging moleculen
  • rimpels worden van binnenuit opgevuld
  • werkt liftend, verstevigend en tonifiërend zonder gebruik van naalden of inspuitingen. En is hypoallergeen

 

Serum & Crème Les 5 Secrets.

Zowel het serum als de crème uit de ‘Ageless La Cure lijn’ is rijk aan actief werkende anti-aging moleculen. Het serum vult rimpels op van binnenuit, door de bewezen werking van het extract van Commiphora volgens traditioneel gebruik in de Ayurvedische therapie. Dit extract geeft een liftend resultaat door haar ‘injectie-achtige’ werking en is daarmee koploper van een nieuw type cosmetica omwille van het vermogen rimpels op te vullen van binnenuit. De huid verstrakt, wordt gladder en tonifiëert op natuurlijke wijze.

Het Serum Les 5 Secrets bevat daarenboven het mineraliserende Mangaan, dat de beschermingsmantel van de huid herstelt en de vrije radicalen bestrijdt waardoor het verouderingsproces aanzienlijk wordt vertraagd. De hoogwaardige extracten van essentiële olie van Roos en Abrikoos bieden daarbij een optimale vochtbindende en anti-aging werking.

De Crème Les 5 Secrets hydrateert, verstevigt en revitaliseert de huid. De huid is direct zichtbaar gladder en stralender door de Acaciagum dat werkt als een directe booster. De werking van deze stof geeft een onmiddellijke vermindering in rimpeldiepte en een zachtere uitstraling. Daarnaast hydrateert en regenereert een tarwe-extract de huid op korte én lange termijn. De intensief helende en anti-aging werking wordt verzekerd door de aanwezigheid van o.a. Karitéboter en de kostbare essentiële Rozenolie en Squalaan van olijven.