Contact

 

      

 

Voor vragen of voor het maken van een afspraak vult u het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

Telefonische afspraak maken

Bel voor een afpraak op onderstaand telefoon nummer. Om de rust niet te verstoren, nemen wij tijdens behandelingen geen telefoon aan. Wij vragen u vriendelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken op onze telefonische beantwoorder. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Schoonheidssalon Essential, Constantijn Huijgenslaan 43, 3351 XA Papendrecht, Tel.06-49751572, info@salon-essential.nl

Voor het bestellen van producten

Is uw huidverzorgingsprodukt op en heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Wij sturen het u graag op! Bestellen kan via het contact formulier. Vul uw gegevens in en de naam van het product, we bevestigen de bestelling per e-mail. Als we uw betaling ontvangen hebben, heeft u het pakketje binnen drie werkdagen in huis! Bij een bestelling boven de €100,00 word deze geheel gratis naar u toe gezonden. 
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen, laat dan even weten wanneer dit u het beste uitkomt, uw bestelling zal dan voor u klaar staan. 

Wijziging van uw afspraak:

Er kan altijd tussentijds iets gebeuren, waardoor uw afspraak niet door kan gaan. Laat ons dat zo snel mogelijk weten, in ieder geval tot 48 uur van te voren. We kunnen dan weer een ander blij maken met uw plek. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren gaat er tijd onbenut verloren en zijn we genoodzaakt u kosten voor de gereserveerde tijd in rekening. 

  • Indien u binnen 48 uur voor de geplande tijd annuleert, brengen we € 15,00 voor de gereserveerde tijd in rekening, ongeacht de reden.  Echter wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt brengen we geen kosten in rekening.
  • Indien u niet laat weten dat u bent verhinderd zijn we genoodzaakt € 30,00 voor de voor uw geplande tijd in rekening te brengen, ongeacht de reden.