Neoderma

  


Neoderma brengt ?schoonheid terug naar de natuur?. Deze exclusieve lijn voor huidverzorging is op basis van  actieve kruiden en plantenextracten, waarmee alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De producten van Neoderma zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.


Planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door deze traditie te combineren met de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het onderzoeksteam van Neoderma deze natuurlijke huidverzorginglijn gemaakt. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingrediënten gebruikt en tevens de modernste technologieën om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.


De behandelingsmethode van Neoderma heeft spectaculaire resultaten voor cosmetologische problemen zoals: – acne ? onzuivere huid ? pigmentvlekken ? littekens ? grove poriën ? verslapte huid ? coupe rose ? rokershuid.
Bio-Peeling behandelingbiopeelingVoor de probleemhuid en huidverjonging


De Bio-Peeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook word de productie van collageen en elastine ( die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).


De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten. Met het motto ??taking beauty back to nature?? is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van word en verveld maar u ziet er direct beter uit! Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose.


Het wordt ook steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uit zien zonder daar veel moeite voor te doen of pijn bij te hebben. De medische CO2 laser bijvoorbeeld brandt de bovenste huidlaag er af. Het effect is pas na weken zichtbaar. Neem ook eens als voorbeeld dat er steeds meer chirurgische ingrepen praktisch in de pauze tussen het werken door worden uitgevoerd: mensen willen alles en willen het nu!


Direct na de behandeling ziet de huid er beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor je ook direct voelt dat het iets doet. De producten van het merk Neoderma zijn vooraanstaand met de nieuwste ingrediënten die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ook zeer geconcentreerd. Neem o.a. het ingrediënt perfluorcarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt.
Dit alles bij elkaar een weldaad voor uw huid.