Cellulite

Lichaamsbehandelingen

Cellulite ontstaat door een opeenhoping van vetcelletjes. Het vet wordt opgeslagen in het bindweefsel en kapselt zich daarin. Doordat het hormoon oestrogeen, vetten opslaat, zwellen de vetcelletjes weer op. Wanneer zo?n vetcelletje steeds maar opzwelt, gaat het drukken tegen bloedvaten, lymfklieren en zenuwcellen. Hierdoor wordt de circulatie slechter. Omdat ook zenuwcelletjes bekneld komen te zitten, kan dit een pijn veroorzaken bij het stoten van uw benen of billen. 


Pak uw cellulite zo snel mogelijk aan!


 Guinot heeft een hele mooie manuele lichaamsbehandeling ontwikkeld speciaal om de cellulite te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Dit alles gebeurt door middel van aromatische en essentiële oliën en is 100% natuurlijk!


 Er wordt gewerkt met de volgende werkstoffen:


? Papaja extract (dit om de dode huidcellen los te weken)


? Groene Thee extract / Rood zeewier: (geeft het lichaam vorm)


? Lipokinases (helpen vetcellen kleiner te maken)


? Essentiële cypresse olie (verstevigt de bloedvaten)


? Grapefruit (Draineert en ontgift)Aromatic corps Cellulite Behandeling:


Peeling


Peeling van het hele lichaam met een exfoliating lotion op basis van Papaja extracten.


Modellerende massage


Verbetering van bloed en lymfcirculatie, versteviging van het bindweefsel, ingekapselde vetcelletjes worden afgebroken. Dit gebeurd op basis van de essentiële oliën, groene thee en lipokinases die helpen vetcellen kleiner te maken.


Saunamasker


Helpt vet te verwijderen, voert vocht en afvalstoffen af, revitaliseert de huid. U voelt direct het verstevigende effect door het tintelen dat ontstaat door afwisseling van de sauna warmte en het afkoelen door middel van rood zeewier. Het mooiste resultaat is te bereiken door een aantal behandelingen te ondergaan en deze behandeling thuis voort te zetten met de heerlijke Guinot producten die daar speciaal voor zijn ontwikkeld.


Duur: 1 uur en 15 minuten ? 70,-

Aromatic KiwiScrub behandeling:


Uw hele lichaam wordt heerlijk gescrubt met de kiwiscrub, na het afwassen van de scrub wordt u lekker ingesmeerd met een verzorgend product voor uw huid.


Werking van de scrub voor uw huid:


Verwijdert dode huidcellen en onvolkomenheden in de huid en het verfijnt bovendien de huidtextuur,  dankzij de witte en bruine suiker, kiwizaadjes en zoutkristallen.


Voedt en verzacht uw de huid dankzij Karite- en Kokosnootboter en Palm? en Kopra-olie

Duur: 35 minuten ? 38,-