Hydradermie Lift

 

Hydradermie Lift            VERJONGEN EN VERSTEVIGEN ZONDER INJECTIES!

Een combinatie van vochtherstel en spieraanspanning. Een behandeling die door spier gymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken. Daarnaast het celmetabolisme, de zuurstof en de tonus van de huid verbetert en de bloedcirculatie activeert. Hydradermie Lift werkt als een body building sessie, die de gelaatstrekken weer ophaalt door het geven van contracties op  verschillende spieren. Meteen na de behandeling zult u het verschil ervaren.

Fase 1: Drainage:
door middel van de apparatuur wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd. Dit bevordert de afvoer van gifstoffen en de toevoer van zuurstof naar de cellen.

Fase 2: Ionisatie
Om de actieve bestanddelen naar de kern van de huid te voeren.
Eerst wordt er een  verrijkte gel op de huid aangebracht. Vervolgens worden rolelektroden, gevolgd door bolelektroden, voorzichtig over het gezicht geleid. Deze elektroden zenden een lichte galvanische stroom uit. De huid wordt ontvankelijker en absorbeert als een spons de beoogde bestanddelen (voor o.a. vochtherstel, desensibilisatie).

Fase 3: Lifting:
door de spierstimlatie wordt de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot. Het resultaat is een zichtbaar lifting effect op de oogcontour, het gezicht en de hals.

Fase 4 De dampbehandeling
Om de cellen te stimuleren.
Een gaasje wordt over het gezicht gelegd waarna door een glaselektrode wisselstroom wordt geleid. Hierdoor wordt de microcirculatie onmiddellijk gestimuleerd en de intercellulaire uitwisseling op gang gebracht, waardoor de zuurstofvoorziening naar de cellen wordt verbeterd.

Fase 5: Ontspanniende Liftingmassage om de teint te optimaliseren.
Manuele technieken kunnen echt wonderen verrichten bij een huid die is voorbehandeld. Massage, lichte druk- en strijkbewegingen in combinatie met de toepassing van een voedende massagecrème zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een stralende teint

Het resultaat:
1) een natuurlijk liftend effect op het gezicht zonder injecties! 
2) de neuslippenplooi is opgevuld, gladgestreken
3) de gezichtscontour is verfijnd alsof het gelift is
4) het voorhoofd is gladgestreken, de diepte van de rimpel vermindert
5) de oogcontour is verstevigd, wallen zijn verdwenen de hals is verstevigd, plooien zijn minder diep

Duur: 75 minuten €85,-        Nu ook als MINI Treatment! Duur: 30 min. €40,-

Of als kuur van 6 behandelingen in 3 weken voor €399,- + gratis Serum Liftosome t.w.v. €73,85

Week 1: 1x volledig + 1x MINI    Week 2: 1x MINI +1x volledig    Week 3: 1x MINI +1x Volledig