Hydradermie
 


 Hydradermie Double Ionisation TreatmentAllemaal dromen we ervan het hele jaar door een huid te hebben die er glad, uitgerust en stralend uitziet, alsof we zojuist zijn teruggekeerd van vakantie…

Voor een vette, droge, vochtarme of gevoelige huid, om rimpels te vervagen en om de huid rond de ogen en de hals te behandelen.

Ook voor de mannenhuid! In dat geval spreken we van een Hydradermie Pour Hommes.Het neusje van de zalm onder de schoonheidsbehandelingen. 
Deze behandelingen heeft zelfs meerdere bekroningen gekregen als MEEST effectieve Instituutbehandeling ter WERELD! 

Na de reiniging krijgt u een peeling op basis van fruitzuren (glycol, citroen en papaya). Gekeken naar uw huidconditie, wordt er een heerlijke gel aangebracht waarin zeer hoge concentraties werkstoffen en sodiumcarbonaat zitten. Met de speciale Guinot bol- en rolelektrode worden er zo werkstoffen diep in uw huid gesluisd; de huid wordt sterk gehydrateerd en het talg verzeept (dmv sodiumcarbonaat) zodat de mee-eters er makkelijker uit kunnen.
Hierna ondergaat uw huid een zuurstofbehandeling, de Ozon die hierbij vrijkomt, zorgt voor een kalmerend, desinfecterend en helend effect.
Hierna krijgt u een ontspannende gezichtsmassage en als afsluiting een aangepast  gezichtsmasker. Kortom een superbehandeling met zichtbare resultaten geschikt voor elk huidtype en huidconditie met een diep reinigende werking, een diepe  penetratie van actieve werkstoffen en 75 minuten totale ontspanning!
       Toepassingen afhankelijk van de gels die gebruikt worden:
       *droge en vochtarme huid
       *gevoelige huid
       *rimpels en huidverslapping
       *vette en acne huid
       *pigmentstoornissen.


        Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken.
       Resultaten: Hydratatie van de droge huid:  + 46,7 %       
                          Talgvermindering:                      – 84,7 %
                          Rimpeldiepte en lijntjes:            – 43,3 % 

       Duur: 1 uur 15 minuten ? 70,-  
       Kosten kuur: 3x in 3 weken ?                         
                                


 


Hydradermie Plus Treatment


 Een variant van de hydradermie behandeling is de Hydradermie Plus. 


 Deze behandeling is hetzelfde als de Hydradermie maar als extra krijgt u:  • Bij de ionisatie (het insluizen van hoge concentraties werkstoffen in de huid) worden er 3 speciale gels aangebracht voor de ogen, gezicht en hals in plaats van 1 gel.

  • U krijgt verschillende (serum) ampullen aangebracht voor rondom ogen & mond, gezicht en hals, deze worden tijdens de massage ingemasseerd.

  • Bij het afsluitend gezichtsmasker krijgt u een extra verstevigend oog-en halsmasker.

Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken.
Duur: 1 uur en 30 minuten ? 85