Liftosome


 


Liftosome Treatment met Pro Collageen


Een behandeling van 60 min. waarin je huid steviger, gladder en veerkrachtiger wordt.
Een snel, spectaculair ?liftend? effect waardoor de huid er onmiddellijk jeugdiger uitziet, dit is niet langer een loze belofte?

Met het verstrijken van de jaren wordt onze huid vanzelfsprekend ook ouder. De elastine vezels worden minder talrijk, van minder goede kwaliteit en onze huidstructuur verliest aan dichtheid. Met als resultaat dat onze huid er slapper, minder stevig en vooral vermoeid uit gaat zien.

Daar hebben de laboratoria van Guinot op ingespeeld. De formule Liftosome bevat als belangrijke werkstof Pro-Collageen dat de elastine vezels, die de stevigheid en de structuur van de huid verbeteren, herstelt. Daarnaast zorgen de Liftoproteïnen voor een huidaanspannend effect op de opperhuid. Een sterk verbeterde kwaliteit van de elastine en collageen vezels is het gevolg.

De behandeling bestaat uit 3 fasen: verstevigend, liftend en ontspannend


Fase 1 Serum met Pro Collageen: voorloper voor nieuwe vezels, Alaria Esculenta (zeewier) en gestabiliseerde Vitamine C
Dit vitaminerijke serum met zeer hoge concentraties werkstoffen wordt aangebracht om de elastische vezels van de huid te versterken. Deze werkstoffen staan bekend om hun herstellende werking voor de vermoeide huid. De huid is beter in staat vocht vast te houden en blijft elastischer.

Fase 2 Thermolift Masker: verspreiding van de ingrediënten. Het zichzelf verwarmend Thermo Masker modelleert de gelaatstrekken tijdens de inwerktijd van 15 minuten en brengt concentraten van sinaasappel (vitamine C) en Ginseng in de huid.
Het masker wordt langzaam warm en hard en hecht zich op het gezicht waarbij het de gelaatstrekken modelleert en de spieren ontspant. De werkstoffen, in combinatie met het warmte-effect, geven de huid volop nieuwe energie.

Fase 3 Sérum Anti-Age: zuurstof opname in de cel, de gelaatstrekken worden gladder. De behandeling wordt afgesloten met een massage met o.a. Bio-peptides en Vitamine A ( Retinol ) deze stimuleren de cellulaire vernieuwing en aanmaak van collageen en elastine-vezels, het rekt de gelaatstrekken op en egaliseert het oppervlak van de huid.

De eerste werkelijk effectieve Lifting behandeling die de huid als bij toverslag een booster geeft. De huid wordt onmiddellijk veerkrachtiger, rimpeltjes vervagen en de gelaatscontour wordt steviger. Deze behandeling is ideaal voor elk huidtype, droog, vochtarm, vet of gevoelig, en kan wonderen verrichten bij een vermoeide huid en rimpeltjes.

Ons advies: een kuur van 2x Soin Liftosome ? 1x per week


Kijk na de behandeling in de spiegel en je zult zien dat je huid gladder is en dat tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen, je ziet er prachtig uit en je voelt je als herboren. 


Kosten ? 66,-


                                                                                                                                                    Kosten Kuur 2 behandelingen 1x per week ? 125,-